Treballs verticals

A Verticalia Maresme, realitzem treballs verticals al Maresme, arribem on vulguis, des de treballs de difícil accés, poda i tala d'arbres, rehabilitació de façanes, neteja de pous, etc...

Poda i tala d'arbres Neteja i reparació de pous Reparació, pintura i obres en façanes Disposem de la maquinària adequada

Nosaltres


Verticalia Maresme, neix amb l'objectiu d'oferir una gran varietat de serveis en treballs verticals.

El nostre personal compta amb una gran experiència en treballs verticals de difícil accés, mitjançant les tècniques més innovadores en seguretat laboral.

No hi ha límits en els nostres serveis, des de treballs a gran alçada fins a grans profunditats: rehabilitació de façanes, podes a grans arbres ornamentals, neteja de pous subterranis.

Els nostres clients

A Verticalia Maresme oferim serveis de treballs verticals tant a particulars com a empreses com també a administracions públiques.


Posa a prova la nostra capacitat. Posa't en contacte amb nosaltres i demana pressupost sense compromís. A Verticalia Maresme ARRIBEM ON VULGUIS!

Treballs verticals

Destoconadora de soques

La nostra última adquisició: la destoconadora de soques, que permet extreure tan el tronc de l'arbre com les arrels 'in situ' així com la seva trituració. Això permet que el deteriorament del terreny, ja sigui en jardins privats, parcs o boscos sigui molt menor. D'aquesta manera cuidem l'entorn i la seva conservació.


Serveis


Poda d'arbres i palmeres

La poda en altura té associats una sèrie de riscs que fan necessari que es realitzi per part de personal qualificat i expert, amb la finalitat d'evitar danys a persones, objectes o al propi arbre. El personal de la nostra empresa està degudament format per realitzar, tant podes de seguretat, com podes ornamentals. Per tant és imprescindible conèixer el tipus d'arbre o palmera i l'època adequada per a la realització de la poda.

Tala d'arbres i palmeres

Normalment, la decisió de talar un arbre o palmera, sol venir precedida pels danys ocasionats per les arrels (en banys, cuines, piscines,...) per malalties, envelliment de l'arbre, o bé, pel risc de caiguda. La nostra empresa està especialitzada en arbres de difícil accés, a més, realitzem els tràmits o gestions per a l'obtenció de permisos de tala, en cas que siguin necessaris.

Treballs forestals

Realitzem aprofitaments i millores forestals, neteja de parcel·les, desbrossaments del sotabosc, marges de carretera, de rieres, etc. També tramitem permisos i subvencions.

A Verticalia Maresme tenim una gran experiència en treballs verticals. Si no trobes el que busques, consulta'ns, per que... A Verticalia Maresme ARRIBEM ON VULGUIS!

Jardineria vertical

Algunes plantes creixen sobre superfícies sense terra (roques, troncs, pedra de riu,...) i les seves arrels es fixen en aquests suports. Aquest és el principi general que s'aplica per a realitzar els suports verticals sense terra. Obtenim així parets vegetals, murs vegetals de llarga durada i, relativament, amb poc manteniment.

Manteniment industrial d'edificis

En aquells edificis en els que són necessàries intervencions periòdiques a determinats llocs de difícil accés, comptem amb equips d'instal·lacions de línies de vida i punts d'anclatge homologats. Aquestes línies de vida queden instal·lades de manera permanent i podran ser utilitzades pel personal de la seva empresa per a la realització de feines de manteniment.

Tractaments fitosanitaris

Verticalia Maresme, realitza tractaments fitosanitaris amb productes biològics, ecològics i químics. Per això el nostre personal tècnic disposa de la titulació necessària i estan acreditats pel Departament d'Agricultura.

Realitzem, tan tractaments en la capçala dels arbres, com a les arrels o tronc (endoteràpia). Estem especialitzats en el tractament de la procesionària dels pins i el morrut de les palmeres. En el cas del morrut, són un gran nombre les palmeres que hem recuperat, desprès d'estar greument afectades, treballant i col·laborant amb el Departament d'Agricultura des de l'inici de la plaga a Catalunya.

Treballs de paleteria

A Verticalia Maresme, comptem amb professionals especialitzats en el sector de la construcció. La seguretat i la qualitat dels materials és la base del nostre treball. Mitjançant tècniques de treball vertical estalviem temps i diners als nostres clients. Realitzem treballs de canvi de baixants, reparacions d'esquerdes, pintures, controls d'aus, neteja de canaletes i vidres, fixació de pedres, impermeabilització de terrasses, treballs de tall i soldadura,...

Neteja i reparació de pous

  • Baixem fins a la profunditat que calgui per netejar el seu pou, cisterna o aljub.
  • Reparem desperfectes.
  • Tenim l'experiència i eines adequades per realitzar la tasca que necessiti.

Altres

  • Neteja de sistemes de ventilació.
  • Neteja de pous i sitges.
  • Treballs en espais reduïts.
  • Neteja de sistemes de ventilació.

Contacte


Verticalia Barcelona

Can Massuet El Far - Dosrius
08319 Barcelona

Verticalia Cuenca

C. Real, 60 - Boniches
16311 Cuenca

Informació i contacte

Email: info@verticaliamaresme.es
TelTelèfon: 667 959 734 / 969 355 180
Horari: De dilluns a divendres
Matins de 9 a 13h
Tardes de 15 a 19h